Само на 5 минути пеша до плажа…

Намираме се в близост до едни от най-красивите плажове по Южното черноморие и на километър от гр. Царево. Бунгалата са разположени в гориста местност, сред прохлада и тишина.

Как да ни намерите: Три пъти в ляво!

Пътувайки от Бургас към Царево (по път 9901) не влизате в самия град,а продължавате по пътя към гр.Ахтопол!Ще стигнете до табела с надпис „Къмпинг Нестинарка“ и указание за завиване на ляво!Стигате до хотел,покрай който завивате отново в ляво!Карате около 100м направо и отново трябва да завиете на ляво по първата възможна улица!След около още 100м ще пристигнете до базата!

GPS координати : 42°09'21.8"N 27°51'43.4"E

Плаж "Нестинарка"

Плаж Нестинарка е един от най-големите в близост до Царево. Той е дълъг около 550 метра и широк 90 метра. Намира се в южната част на града, в близост до квартал Василико. Това е голям и хубав плаж, дъното е покрито с пясък и няма никакви скали, които да пречат на приятното плуване.
Плажната ивица е голяма и просторна и има място за всеки да се настани необезпокояван на плажа. Предлагат се платени чадъри, но има и свободна зона, където да се разположите и сложите личен чадър. На самия плаж има няколко заведения, в които се предлагат напитки и готвени ястия. Плажът е охраняем и е подходящ за деца.Тук има водни колела, джетове и други водни атракции, които можете да ползвате срещу съответното заплащане.
В близост до Почивна база „Синьо лято“ се намират и плажовете на бившите къмпинги „Корал”, „Юг” и „Оазис”,както и „Бутамята“ , „Силистар“ и др.

Гр.Царево

Само на около километър от базата се намира гр.Царево.До него можете да стигнете пеша,с велосипед,с автомобил или като ползвате услугите на атракционен автобус. Недалеч са и други курортни градчета като Китен ,Приморско,Лозенец, Ахтопол, Синеморец ,Резово .
Непосредствената близост на Странджа е причина за развития еко и планински туризъм в региона. На територията на природен парк Странджа има обозначени маршрути, минавайки по които туристите могат да научат повече за историята, животинските и растителни видове в района. Реките около Царево са богати на риба и тук е честа гледката на рибари по мостовете и бреговете.
Царево има богата културна програма. Традиционно през август се провежда Седмица на морето, Международен фестивал на мановия мед, национални и международни фолклорни фестивали,както и популярният Рибен фест.

Упътвания (Google Maps)