Почивна база „Синьо лято“

СКЪПИ ГОСТИ,

ДОБРЕ ДОШЛИ В  ПОЧИВНА БАЗА „СИНЬО ЛЯТО“ !БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ИЗБРАХТЕ НАС ЗА ВАШАТА ПОЧИВКА!

И така!Най-после дойде времето на  мечтаната почивка!Знаем,че ви е писнало да се съобразявате с разни неща,но все пак С ЦЕЛ ОСИГУРЯВАНЕ НА РЕД И БЕЗОПАСНОСТ В БАЗАТА гостите поемат отговорността да спазват общоприетите норми на добро поведение по време на престоя си и с регистрацията си декларират,че са запознати с тях,както и съгласието си за тяхното спазване!

 

ОБЩИ ПРАВИЛА ЗА НАСТАНЯВАНЕ И ПРЕСТОЙ

Настаняване: всеки ден след 14:00 ч.

Освобождаване на стаите: всеки ден до 11:00 ч.

  • Резервации се приемат на телефон 0899 105 103!За потвърдена се приема резервация при получаване на капаро!
  • При пристигането си в базата,сте длъжни да се регистрирате и да заплатите остатъка от сумата по вашия престой!Запознайте се обстойно с правилата за настаняване и престой!Вашата регистрация се счита за съгласието ви да ги спазвате!
  • Капаро и суми за нереализирани нощувки не се възстановяват!
  • Когато излизате от бунгалото затваряйте прозорците и заключвайте вратата! Управата не носи отговорност за изгубени,забравени, повредени или откраднати лични вещи.
  • За ваше спокойствие,препоръчваме при всяко напускане на бунгалото ключът да се оставя на рецепция. Изгубен ключ се заплаща 10 лв.
  • Моля,съобразявайте се с факта,че не сте сами и уважавайте правото на почивка на другите около вас!Забранява се озвучаването със силна музика и вдигането на шум на територията на базата,особено през времето от 14:00 до 16:00 и 23:00 до 8:00 часа!
  • Препоръчително е срещите с лица,които не са регистрирани в почивната база да се осъществяват извън нея!
  • При ползване на електрически уреди /сешоари, самобръсначки ,ютии,котлони,скари и др.)съблюдавайте правилата за безопасната им експлоатация! При напускане на бунгалото изключвайте всички електрически уреди !
  • Забранява се паленето на открит огън в района на базата! Допуска се ползването на барбекюта, изправни скари и уреди на газ в съответствие с правилата за безопасност.
  • Абсолютно се забранява ПУШЕНЕТО В БУНГАЛАТА и санитарните им възли!
  • Отпадъците трябва да бъдат изхвърляни в съответните контейнери и кошове.Изхвърлянето на каквито и да е санитарни,битови и други отпадъци в мивките и тоалетните чинии е забранено,защото води до запушване на същите!Молим да се съобразявате с това!
  • Не е разрешено изнасянето и преместването на имущество и мебели от бунгалата ( одеала, чаршафи, възглавници и друга собственост) !
  • Възрастните са пряко отговорни и са длъжни да не оставят децата си без надзор на територията на базата!
  • Превозните средства, трябва да се паркират само на определените за това места.
  • Ако нещо бъде счупено или се повреди, уведомете ни своевременно,за да реагираме бързо!Моля,не предприемайте сами ремонтни дейности!При нанесени щети или липсващи предмети ,същите се заплащат от гостите по пазарни цени!
  • Ръководството има правото да извършва проверки по всяко време, чрез служителите си, в това число и чрез съдействието на органите на МВР за законното пребиваване на туристите на територията на къмпинга и спазването на вътрешния ред.
  • Когато напускате,предавайте лично ключа от бунгалото на рецепция!

Правила за домашни любимци

Уважаеми собственици на домашни любимци,

Вашите космати  приятели са добре дошли ,но не забравяйте, че в почивната ни база има и други гости,които са тук,за да си почиват! Предполагаме знаете, че има хора, които не са толерантни към
четириногите членове на Вашите семейства.

За да осигурим комфорт за всички, моля съблюдавайте следните правила:

1. Разхождайте кучето си на повод и не го оставяйте без надзор!

Моля, на територията на базата  кучетата да се водят на каишка или да се носят. За агресивните  породи намордникът е задължителен.Добре е кучето ви да има медальон с вашия телефонен номер!

2. Не разрешавайте на вашия домашен любимец да тъпче цветята в градинките!

3. Почиствайте след кучето си

Собствениците носят отговорност за събирането на отпадъците, които техните домашни любимци оставят след себе си в базата и извън нея!

4. Забранено е къпането на кучета и други животни в  санитарните помещения на бунгалата,моля използвайте външните чешми !Ако все пак е наложително,моля,почистете космите от сифона,за да не предизвикат задръстване!

5. Не допускайте кучето Ви да притеснява околните

Всякакви нарушения трябва да бъдат прекратени, за да се гарантира, че останалите гости няма да са обезпокоявани

6. Собственикът е отговорен за всички евентуални щети нанесени от домашния му любимец и е готов да заплати за тяхното отстраняване.

Тези правила може да Ви звучат абсурдно и дори
обидно, но те са продиктувани от дългогодишните ни
наблюдения, че не всеки собственик на домашен любимец е
достатъчно загрижен и отговорен както за почивната база и гостите й, така и за
своя четириног приятел!

Благодарим за проявеното разбиране !

    Бъдете отговорни стопани!

 

Не се толерират:

*Неприемливи нива на шум или поведение на гости;

*Арогантно поведение от страна на лица в очевидно нетрезво състояние или хаотично такова, което унищожава или заплашва да унищожи  собствеността на базата;

*Нарушаване на обществения ред.

В случай на отказ от страна на гостите да се съобразят с изискванията,  си запазваме правото да прекратим резервацията, без да носим отговорност за възстановяване на суми или обезщетение.


На разположение на гостите ни са безплатен паркинг,WI-FI,детска площадка,възможност за ползване на пералня (срещу заплащане),мобилни барбекюта!

-На територията на базата функционира кафе-бистро ,в което се предлагат кафе,домашни мекици, закуски, сандвичи, скара, пържени картофи, цаца, студена бира и стоки от първа необходимост.Можете да направите предварителна поръчка на всичко от менюто на място или на телефон 0899 105 103!

-Можете да се възползвате от  книги за четене,както и настолни игри,пъзели и други занимания за деца и възрастни!За заемането им се обърнете към рецепция!

НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ПОТЪРСИТЕ ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ИЛИ ПОМОЩ! НИЕ СМЕ НА ВАШЕ РАЗПОЛОЖЕНИЕ!
0899 105 103

Пожелаваме Ви най-прекрасното лято, много слънце,приятни емоции и усмивки!